Επαγγελματικά πάρτι

Είτε πρόκειται για μια καμπάνια, το λανσάρισμα ενός προϊόντος, μια επίδειξη μόδας, μια εκδήλωση Τύπου, έναν μη κερδοσκοπικό έρανο ή απλά κάτι το διαφορετικό για ένα περίπτερο έκθεσης το Boogaloo παρέχει υπηρεσίες cocktail bar catering για εκδηλώσεις κάθε είδους και μεγέθους.

Επιλέγοντας να προσφέρετε στους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας υπηρεσίες cocktail bar catering από το Boogaloo σας δίνετε η ευκαιρία να παρέχετε υψηλής ποιότητας, επαγγελματικά και εύγευστα κοκτέιλ για να ευχαριστήσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία ή στυλ επιθυμείτε. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα πακέτα και επιλογές ανάμεσε στα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Τα φορητά μπαρ μας σχεδιασμένα στην Ιταλία είναι πολύ καλαίσθητα συμπληρώνουν την διακόσμηση οποιασδήποτε εκδήλωσης, ενώ η ευγενική και φιλική συμπεριφορά του προσωπικού μας θα κάνει εσάς και τους καλεσμένους σας να νοιώσετε πολύ άνετα.


Θα συνεργαστούμε μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο για να δημιουργήσουμε μια λίστα κοκτέιλ που θα ταιριάζει με την εκδήλωσή σας. Θα μπορούσαμε ακόμη και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό κοκτέιλ μόνο για την περίσταση. Επειδή πάντα προσανατολιζόμαστε προς κάθε τι πρωτοποριακό, να είστε βέβαιοι ότι τα κοκτέιλ και οι υπηρεσίες μας θα ενσωματώσουν απόλυτα το στόχο και το μήνυμα της εκδήλωσής σας. Επίσης, αν το επιθυμείτε θα μπορούσαμε να συνοδεύσουμε τα κοκτέιλ μας με θεματικά καναπεδάκια και σνακ.

Σας παρέχουμε και μια άλλη επιλογή μέσω του Boogaloo Home, της υπηρεσίας μας μέσω της οποίας σας προμηθεύουμε με κοκτέιλ σε μπουκάλια έτοιμα προς κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα μειώνοντας ωστόσο σημαντικά το κόστος ενός επαγγελματικού πάρτι.

Στο Boogaloo προτεραιότητα μας είναι να συμπληρώσουμε το όραμά σας. Μην σας ανησυχεί τίποτα. Σας έχουμε καλυμμένους!