Πρακτική μπάρμαν

Ένας καλός μπάρμαν είναι συνδυασμός δύο συστατικών: προσωπικότητας και ικανοτήτων. Και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με το τελευταίο. Αν ψάχνεις την ουσιαστική εμπειρία πέρα από τη θεωρία, το Boogaloo σε καλωσορίζει για μια εκπαιδευτική σεζόν σε ένα προχωρημένο κοκτέιλ μπαρ, όπου θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Περιττό να αναφέρουμε ότι την ίδια στιγμή θα περάσεις αξέχαστες στιγμές σε ένα μοναδικό νησί των Κυκλάδων.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

  • Εκμάθηση των περισσότερων κλασσικών κοκτέιλ αλλά και κάποιων με τη δική μας υπογραφή.
  • Εκμάθηση κάθε είδους τεχνικής που χρησιμοποιούν οι μπάρμεν.
  • Οικειοποίηση με όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και με μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών.
  • Θα μάθεις πώς να εργάζεσαι ομαδικά και θα γίνεις κομμάτι της ομάδας.
  • Θα βελτιώσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες συμμετέχοντας στις απαραίτητες προετοιμασίες πριν το ξεκίνημα της βραδιάς.
  • Θα μάθεις να εργάζεσαι υπό πίεση και ταυτόχρονα να το διασκεδάζεις σε ένα ζωηρό περιβάλλον παρά τον όγκο της δουλειάς.
  • Θα μυηθείς στο τομέα του cocktail bar catering συμμετέχοντας σε events όπως γαμήλια και ιδιωτικά πάρτι.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σου θα είσαι ασφαλισμένος, θα έχεις κάλυψη μικροεξόδων, μερίδιο των φιλοδωρημάτων, θα δοκιμάσεις ουκ ολίγα κοκτέιλ και θα σου χαρίσουμε ένα σέικερ για να θυμάσαι αυτή την εμπειρία. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι το λιγότερο 60 ημέρες (Ιούλιο-Αύγουστο). Φυσικά και θα σε βοηθήσουμε να βρεις φθηνή διαμονή για αυτό το διάστημα. Κατά μέσο όρο θα χρειάζεσαι γύρω στα 20 ευρώ την ημέρα για να καλύψεις έξοδα διατροφής κτλ. Και έχε υπόψη σου ότι στο νησί δεν είναι απαραίτητο να έχεις μεταφορικό μέσο γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές και οι περισσότερες παραλίες βρίσκονται σε απόσταση που διανύεται εύκολα με τα πόδια.

Έχοντας περάσει ένα καλοκαίρι μαζί μας στην Αντίπαρο η αυτοπεποίθησή σου για τη δουλειά σου θα είναι στο φουλ, θα έχεις γνωρίσει ένα όμορφο μικρό νησί, θα έχεις γίνει μέρος μιας σούπερ ομάδας, θα έχεις κάνει καινούριους φίλους και θα έχεις κερδίσει την ευκαιρία να δουλέψεις για εμάς ως επαγγελματίας το επόμενο καλοκαίρι. Σε περιμένουμε!

boogaloo