Προγαμιαία πάρτι

Το Boogaloo είναι το ιδανικό μέρος για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας όταν θα φτάσουν στο νησί για το γάμο σας. Η φιλόξενη μας αυλή βοηθάει τον κόσμο να χαλαρώσει πίνοντας κοκτέιλ και μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα για χορό και διασκέδαση. Με χωρητικότητα 300 ατόμων το Boogaloo είναι ένα ξεχωριστό μέρος για να φιλοξενήσετε το πριβέ event σας όντας δίπλα στο κέντρο της νυχτερινής ζωής του νησιού. Ένα έξτρα συν: θα είστε προστατευμένοι από τις συχνές βραδιές με δυνατό άνεμο.

Μπορούμε να οργανώσουμε για σας διάφορες υπηρεσίες όπως ζωντανή μουσική, μπουφέ, ειδική διακόσμηση, ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ με το όνομα του γαμπρού και της νύφης, μια κατάλληλη λίστα κοκτέιλ, υπεύθυνη υποδοχής και ένα ποτό καλωσορίσματος για να σπάσει ο πάγος! Όσον αφορά στη μουσική μπορείτε αν θέλετε να φέρετε έναν DJ της επιλογής σας ή να μας ενημερώσετε για το είδος της μουσικής που θα θέλατε να παίξει ο DJ μας.

Αν σχεδιάζετε ένα γάμο με λιγότερους από 100 καλεσμένους, υπάρχει η επιλογή να κλείσετε μέρος της αυλής μας και να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας.

Τα πάρτι μετά το γάμο είναι πολύ της μόδας τελευταία και ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει κανείς ένα αξέχαστο τριήμερο γιορτής και χαράς. Στο Boogaloo έχουν γίνει πολλά από αυτά. Σε ένα χαλαρό κλίμα με απολαυστική μουσική, φινετσάτα κοκτέιλ και αποτοξινωτικές συνταγές εσείς και οι καλεσμένοι σας θα εκτονώσετε την ένταση των τελευταίων ημερών.