Γαμήλια πάρτι

Σε αυτή την τόση ξεχωριστή μέρα σας προσφέρουμε την εξειδίκευσή μας για να γίνει το πάρτι σας αξέχαστο. Η προσφορά έστω και ενός κοκτέιλ στη δεξίωσή σας θα είναι μια τόσο κομψή προσθήκη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα που θα ταιριάζει με το στιλ και τον προϋπολογισμό σας διαλέγοντας ανάμεσα από διάφορες επιλογές, συνδυάζοντας κλασικά κοκτέιλ με κοκτέιλ δικής μας έμπνευσης, premium ποτά και μια μεγάλη γκάμα κρασιών. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια θεματική λίστα όπως:

  • Μια βραζιλιάνικη λίστα με μια ποικιλία από caipirinhas και caipiroskas (από φρούτα του πάθους, μάνγκο, καρπούζι κτλ.) ,
  • Μια κουβανέζικη λίστα με μια ποικιλία από mojitos και daquiries (μήλο, τζίντζερ, raspberry κτλ.),
  • Μια λίστα με άρωμα Καραϊβικής με μια ποικιλία από εξωτικά τίκι κοκτέιλ.

Και φυσικά θα σας δίναμε με χαρά τα φώτα μας για τη δημιουργία ενός μοναδικού κοκτέιλ με το όνομα του γαμπρού και της νύφης.

Μήπως θα προτιμούσατε να προμηθεύσετε εσείς το αλκοόλ; Το Boogaloo θα κάνει μόνο τη δουλειά! Το πακέτο περιλαμβάνει τα φορητά μας μπαρ, αναψυκτικά, πάγο, ποτήρια, εξοπλισμό μπαρ, και κυρίως τους μπαρτέντερ μας. Μπορούμε επίσης, να σας καθοδηγήσουμε για τις ποσότητες αλκοόλ που θα χρειαστείτε ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας, και από πού να το προμηθευτείτε.

Όσο για την τοποθεσία οι επιλογές είναι πολλές: στην παραλία, σε ένα νησάκι, σε μια βίλα, σε σκάφος κοκ. Με χαρά να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό μέρος για σας. Τα μπαρ μας είναι φορητά που σημαίνει ότι μπορούν να πάνε παντού! Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία είναι πολύ εργονομικά αλλά και πολύ καλαίσθητα που τα κάνει στολίδι στη διακόσμηση οποιουδήποτε event. Όσο για το προσωπικό μας εκτός από επαγγελματισμό, η ευγένεια και φιλική συμπεριφορά είναι απαραίτητο προσόν.


Ή ίσως να ονειρεύεστε ένα πιο κλειστό πάρτι μεταξύ λίγων φίλων. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με κοκτέιλ σε μπουκάλια έτοιμα προς κατανάλωση, μαζί με εξοπλισμό, ποτήρια και θρυμματισμένο πάγο.